Pakistan

PTV Shows off Building with New Design and Facilities

Advertisement
(Last Updated On: 28/01/2016)

The national television channel of Pakistan named PTV has got a totally new transformation in shape of transforming the interior and exterior of the PTV building with new design and facilities. The new building structure of the PTV is now giving the touch of the building of any international news channel. The new redesign of PTV building is flashier as compared to previous one. Most of the interior is decorated with the blue lights. A pair of design and the best contrast of the furniture with the lights and the wall colors is the new introduction by the PTV that was totally missing on the old building.

Check for the stunning pictures of the newly redesigned building of PTV in Islamabad. Here we are presenting the images in a comparison style so that you should be able by yourself to check for the real difference between the old and newly one designed building.

11998_10156922862155497_8580410642517051392_n 12552977_10156922862565497_6116936311846287335_n 12573142_10156922863250497_4525518505349998182_n 12573664_10156922863080497_5451577438929459170_n 12592474_10156922863400497_71440438940737922_n 12509109_10156922863595497_3221291281331047528_n 12573093_10156922864730497_4676741703004711860_n 12549082_10156922864725497_6115340791884405474_n 12642429_10156922864435497_6829037596594120349_n 12650930_10156922864880497_7799111237839014312_n 1929922_10156922864055497_1550253993730728474_n 12565409_10156922863915497_546347971675162358_n 12631371_10156922862125497_244768332634998040_n 12400940_10156922862065497_4466509001814573389_n

From the entrance to the corridor, guest area to the waiting area and staircase area to cafeteria, every interior and exterior has been revamped by the new design and style.

Leave a Comment